Hodnocení obchodu

5,0 297 hodnocení
5
287x
4
9x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
RK Avatar autora Radana Rollo Klingerová | 10.12.2019
:-)
MC Avatar autora Miroslav Chalupa | 5.12.2019
Kvalitní zboží, neuvěřitelně ochotný personál..
B Avatar autora Brixton (Administrátor) 5.12.2019
Moc Vám děkujeme! Zahřeje to u srdíčka a hlavně se tím inspirujeme a o to víc se snažíme pro zákazníka udělat maximum a s pozitivitou :)
MH Avatar autora Martin Huška | 4.12.2019
Dnes jsem byl vyměnit bundu za menší a s takovou ochotou jsem se ještě nesetkal.Skvělí obchod vřele doporučuji!!!
B Avatar autora Brixton (Administrátor) 4.12.2019
Děkujeme moc!! Já jsem nečekal, že dostaneme hned po tom takovou recenzi! Opravdu děkujeme a nemáte zač. Důležité je, že jsme všichni spokojení :)) Přístup k zákazníkům musí být 1. priorita. S pozdravem, Team Brixton
JT Avatar autora Josef Tringela | 3.12.2019
Jsem spokojen - prodej proběhl bez průtahů a tričko je super.
B Avatar autora Brixton (Administrátor) 4.12.2019
Děkujeme Vám zá nákup a jsme rádi, že máte pozitivní zkušenosti ohledně produktu a obsluhy! :)
Avatar autora | 3.12.2019
+ Velice rychly a ochotny personal. Bezproblemove vraceni penez za zbozi.

Avatar autora | 2.12.2019
Zcela nadstandardní obchod, který se vymyká jak rychlostí doručení, tak vstřícností k zákazníkovi. Kéž by takové byly všechny e-shopy.
Avatar autora (Administrátor) 12.7.2020
Dobrý den, moc Vám děkujeme za recenzi! Velmi nás to těší a jsme rádi, že jste spokojený. :) (y) Přejeme Vám krásný den, s přátelskými pozdravy, Team Brixton
R Avatar autora Radka K. | 28.11.2019
Bunda skvela, super material, do detailu skvele usita, ochota, rychle jednani i dodani, komunikace obchodnika se zakaznikemm- skvela. Vse super, mohu jen doporucit. Uzasny obchod!!!!
B Avatar autora Brixton (Administrátor) 28.11.2019
Moc Vám děkujeme!! Velice nás to těší a ještě mnohonásobně inspiruje. Budeme se na Vás těšit případně na přístí nákup :) S pozdravem, Team Brixton
Avatar autora | 26.11.2019
perfektní obchůdek. Spokojenost. vše ok :-)
Avatar autora | 24.11.2019
+ Rychlost
- Ceny produktů

Avatar autora (Administrátor) 12.7.2020
Dobrý den, děkujeme Vám velmi pěkně za super recenzi! Co se týče ceny máme nastavenou velmi vyváženě a troufneme si říci, že nejlepší na trhu v ČR a SR. Objednal jste si mikinu ČSSR avšak ty mají nižší cenu oproti konkurenci, takže bohužel nemůžeme cenu snižovat, je stabilní. Náš hlavní sortiment, na který se soustřeďujeme jsou kožené bundy a tam si troufneme říct, že by jste byl spokojen dle obchodních recezní tak z našich vlastních zkušností jak s cenou tak hlavně kvalitou! A to dělá radost jak nám tak hlavně zákazníkům :). Budeme se snažit víc, aby byla doprava, kvalita produktů, a hlavně obsluha pro zákazníka špičková a bez problémů. S pozdravem, Team Brixton
OV Avatar autora Oravcová Veronika | 22.11.2019
Byli jsme na prodejně v Dejvicích, pán Ali je velice příjemný a opravdu se vyzná v tom, co prodává. Velikost odhadl pohledem na zákazníka, poradil s výběrem, starostlivostí o bundu. Nakonec si zákazník vybral bundu, ale velikost, kterou potřeboval bohužel již v obchodě neměli. S panem Alim jsme si vyměnili čísla a hned, jak bundu měl na prodejně,zavolal a druhý den byla bunda doma. Bunda je krasná, krásně voní, zpracování je velice kvalitní, šití bez kazu. Mohu jen a jen doporučit! Komunikace s obchodem na 1* , kvalita výrobku 1*a
B Avatar autora Brixton (Administrátor) 28.11.2019
Opravdu Vám moc a pěkně děkujeme za pozitivní slova. Vážíme si toho a snažíme se pracovat tak, aby se takhle cítil každý zákazník. Velmi nás to inspiruje a to ještě víc těší :) Přejeme Vám jen to nejlepší, s přátelskými pozdravy, Team Brixton
Avatar autora Pavel Žák | 12.11.2019
Výborná komunikace,rychlé dodání a příjemné jednání i po telefonu. Jsou ochotní a milí. Určitě doporučuji všem.
B Avatar autora Brixton (Administrátor) 4.12.2019
Děkujeme Vám moc!
SJ Avatar autora Sofie Jandová | 9.11.2019
Výborná komunikace a vstřícnost při výměně nevyhovující velikosti. Rychlost dodání. Obchod vřele doporučuji.
NC Avatar autora Nicole Charvátová | 31.10.2019
Moc mily pan na prodejne!
VD Avatar autora Václav Divisek | 31.10.2019
Jsem nad miru spokojen můžu vřele doporucit
NV Avatar autora Novakova vera | 28.10.2019
Jsem spokojen velmi, objednal jsem 2 trika, jedno bylo malé, vrátil jsem ho a do týdne jsem měl peníze zpět na účtě..
JV Avatar autora Josef Veruzáb | 25.10.2019
Bezva!!! super
Avatar autora | 24.10.2019
+ rychlá odezva
+ příznívé ceny
+ kvalita značky

Avatar autora (Administrátor) 12.7.2020
Dobrý den, děkujeme Vám za pozitivní recenzi! Budeme se na Vás těšit příště :) Děkujeme, s pozdravem, Team Brixton
Z Avatar autora Zdeněk | 22.10.2019
Konečně lehká kožená vesta s hlubokými kapsami, kam dám velký mobil, peněženku, další šikovné kapsičky, šněrování po stranách a čím víc vestu nosím, tím je hezčí.:) A to hlavní, už ji nosím skoro denně dva roky a nikde se nic nepáře, podšívka se nerozpadá!! Už žádné experimenty, BRIXTON je jasná volba.
MT Avatar autora Martin Troup | 22.10.2019
Brixton jsou nej obchody v republice,maximální spokojenost.E -shop výborná komunikace bez sebemenších problémů.Avšak velmi doporučuji navštívit jednu z prodejen v Praze.Výborná obsluha,velmi skvělí lidé,kteří poradí.Určitě si vyberete už jako motorkáři nebo rockeři????????????neváhejte.Za mě 10*
B Avatar autora Brixton (Administrátor) 22.10.2019
Moc a moc Vám děkujeme !!!
VG Avatar autora Václav Grepl | 19.10.2019
hodně spokojen