Hodnocení obchodu

5,0 1176 hodnocení
5
1148x
4
18x
3
3x
2
1x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
PC Avatar autora Petr Císař | 29.6.2022
Dodání do druhého dne. Po přečtení recenzí jsem si objednal o jednu velikost větší než normálně nosím a sedí perfektně. Kvalitní zpracování, kvalitní kůže, kvalitní zipy. Co dodat.
Avatar autora K. O. | 28.6.2022
Rychlý obchod i výměna ☺️
VW Avatar autora Věra Weidingerová | 28.6.2022
skvělá spolupráce, bleskové dodání
RK Avatar autora René Kramár | 26.6.2022
????????????????????????????
SS Avatar autora Stanislav Slovák | 24.6.2022
Rychlost při objednání
IR Avatar autora Ivana Roková | 24.6.2022
Rychlost při objednání i při výměně velikosti.
M Avatar autora Martin | 24.6.2022
Rychlost,ochota při výměně velikosti,zpracování..vše ok..
ZH Avatar autora Zdeněk Hrnčíř | 23.6.2022
Dobré ceny * přehledný e-shop * velice vstřícná komunikace * rychlost dodání zboží na zakázku * Doporučuji !!!
JE Avatar autora Jan Elebrant | 21.6.2022
Maximalne
MP Avatar autora Marie Pospíšilová | 20.6.2022
Milá obsluha, která poradí
RM Avatar autora Roman Mik | 19.6.2022
super,rychle dodani a supes zbozi.1A.
K Avatar autora Kristýna | 19.6.2022
Rychlé dodání bohužel velikost malá obratem jsem poslala zpět a bez řečí pošlou jinou????
Avatar autora Vladimír Černošek | 18.6.2022
Tento obchod top
MJ Avatar autora Michal Jurčák | 17.6.2022
Vše v tom nej.pořádku, můžu jenom doporučit
RP Avatar autora Rudolf Pešek | 15.6.2022
Objednával jsem několikrát a vždy velmi rychlý. Za mě maximální spokojenost. Jak s kvalitou zboží tak s rychlostí dodání zboží.
TP Avatar autora Tomáš Palička | 14.6.2022
FH Avatar autora František Heřman | 8.6.2022
Bunda přišla hned druhý den po objednání , Koupil jsem ale špatnou velikost. Poslal ji zpět a obratem mi vrátili peníze !!!! Od objednání k vráceným penězům přesně 3 dny . Bez průtahů , bez keců ! Děkuji Moc často nehodnotím , tady musím ! Obchod vřele doporučuji !
JS Avatar autora Jana Síbalová | 7.6.2022
Až překvapivě rychle dodání,mikina je tak,jak jsem si to představovala.Dekuji
RM Avatar autora Robin Mehler | 7.6.2022
MJ Avatar autora Michal Jurčák | 6.6.2022

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení