Hodnocení obchodu

5,0 828 hodnocení
5
809x
4
15x
3
1x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
BZ Avatar autora Binh Zigo | 15.1.2022
Jsem úplně spokojený jak kvalita, velikost tak i rychlé dodání ????
OD Avatar autora Ondřej Dykast | 14.1.2022
Absolutní spokojenost, výměna za menší velikost proběhla jednoduše a okamžitě.
E Avatar autora Eva | 13.1.2022
Super komunikace, výměna Ježíška i po termínu a to obratem
ZT Avatar autora Zdeněk Trlida | 10.1.2022
velmi rychlé vyřízení objednávky
Avatar autora V | 10.1.2022
Rychlé dodání i před Vánoci, mikina dle představ jak velikostí, tak kvalitou
P Avatar autora Petr | 10.1.2022
Vstřícný přístup, poradí s velikostí, rychlé dodání, kvalitní zboží,bunda přesně podle představ .
P Avatar autora Petr | 10.1.2022
Perfektní servis s možností vyzvednou zboží osobně. Vynikající komunikace.
V Avatar autora Veronika | 8.1.2022
S nákupem jsem byla velmi spokojená. Objednala jsem pánské šortky jako vánoční dárek, bohužel nevyhovovala velikost. Poprosila jsem o výměnu za tepláky. Emailová komunikace probíhala rychle, poradili mi a vše proběhlo k mojí spokojenosti. Za sebe doporučuji. :-)
D Avatar autora David | 7.1.2022
Jsem velmi spokojen, je to kvalitní zboží a pěkná vzpomínka.
Š Avatar autora Šárka | 7.1.2022
Naprostá spokojenost,ikdyž jsem musela dvakrát měnit velikost,vždy mi bylo ihned vyhověno.Tabulka velikostí nesedi!Děkuji obchodu za vstřícné jednání,všem doporučuji.,bunda je krásná.
B Avatar autora Brixton (Administrátor) 7.1.2022
Děkujeme moc za recenzi! :) Bohužel u dámských postav je to složitější a je třeba vybírat dle výšky a hmotnosti postav. Tabulka z tohoto důvodu nemusí vždy souhlasit, protože dámská postava je unikátní :)
L Avatar autora Ladislav P | 3.1.2022
Vše na jedničku, moc díky!!!
Y Avatar autora Yveta | 3.1.2022
skvela komunikace, vstricnost, rychlost zpracování
JT Avatar autora Jiří Trávníček | 2.1.2022
Jednoznačně doporučuji, velice dobrá a rychlá komunikace i navzdory předvánočnímu shonu a pak velice rychlé dodání. Měl jsem nemalé obavy z objednáním velikosti, ale po žádosti o pomoc mi v obchodě dobře poradili a vše výborně padlo na první dobrou. ještě jednou moc díky.
Avatar autora Josef Štěpán | 2.1.2022
Jsem naprosto spokojený. Výměna bundy za větší trvalo jen 2 dny. Bundu jen vyměnili bez vracení peněz a objednávání nové. Velký dík. I komunikace skvělá. Všem doporučuji.
Avatar autora Katka Šinkyříková | 2.1.2022
Spokojenost nadmíru..super komunikace a ochota...100%
P Avatar autora Peter | 1.1.2022
Velmi spokojen, všechno proběhlo na 100%
PD Avatar autora Petr Dřevo | 31.12.2021
Vše OK - ochota,rychlost,kvalita...
KH Avatar autora Katerina Hrozova | 28.12.2021
Ano,moc!
PK Avatar autora Petra Krchová Kubátová | 27.12.2021
Spokojenost :-)
JZ Avatar autora Jindrich Zeman | 26.12.2021
Super, zboží a rychlé doručení.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné