Hodnocení obchodu

5,0 555 hodnocení
5
539x
4
12x
3
1x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
F Avatar autora František | 17.5.2021
Po letitých zkušenostech nakupování v e-shopech nejlepší obchod . Perfektní komunikace s obchodem, rychlost doručení i případné výměny. Mohu vřele doporučit.
P Avatar autora Patrik | 17.5.2021
Vše naprosto ok. Rychlé dodání i komunikace.
SP Avatar autora Stránský Pavel | 17.5.2021
Již se stalo,Mladé Boleslavi jste ujaly.Objednávka bude pokračovat.
JE Avatar autora Jakub Eliáš | 17.5.2021
Ochota,rychlost,kvalita.Jsem spokojen
R Avatar autora rmoder@seznam.cz | 15.5.2021
Rychlé dodání,bohužel byla malá tak jsem vrátil..větší neměli.
JH Avatar autora Jan Hlawiczka | 15.5.2021
jsem spokojen, jen velikost kterou jsem si objednal dle mých mír byla bunda malá, takže jsem ji musel vrátit se žádostí o výměnu
B Avatar autora Brixton (Administrátor) 15.5.2021
Dobrý den, děkujeme Vám moc za recenzi a omlouváme se za vzniklé komplikace. Uděláme maximum, aby jste byl spokojený! :) Děkujeme moc, s pozdravem, Team Brixton
MC Avatar autora Miloslav Chotěnovský | 14.5.2021
Není co vytknout.
JS Avatar autora Josef Staněk | 14.5.2021
Špičková kvalita suor provedení úžasný materiál
JB Avatar autora Jan Beluš | 13.5.2021
Za mě 100% spokojenost
JS Avatar autora JIŘÍ STÁREK | 13.5.2021
Zcela jistě. Super jednání ,rychlost vyřízení paráda.
MT Avatar autora Magdalena Tamelová | 13.5.2021
Výborný přístup, v pátek objednáno , v pondělí dodáno. Výrobek perfektní, střih sedí a velikost odpovídá. Děkuji
DV Avatar autora Dr. Miloš Vinš | 11.5.2021
Na bundě byly škrábance.Chtěl jsem jí druhý den vyměnit,ale prodávající ji přetřel černým krémem, což považuj vzhledem k ceně, za naprosto nedostatečné. Doufám, že jinak hezká bunda bude vyměněna za bezvadnou. Dr. Vinš
B Avatar autora Brixton (Administrátor) 11.5.2021
Dobrý den, omlouváme se za komplikace, ale jak jsme Vám sdělili telefonicky tak i na místě. To nejsou škrábance, ale *marking* od strojní tužky, čímž si výorbci bundu měří nebo kreslí. Občas se to stane a zapomenou to pořádně vyčistit. Ale nejedná se o vadu, ale pouze o nějaký načrt. Je to opravdu hodně jednoduché opravit přes jakoukoliv impregnační nástroj, kde tato *problematika* zmizí a to permanentně. Tudíž nemusíte se obávat, že se jedná o nějakou vadu :) Koneckonců je to přírodní pravá kůže a nějaké drobné efekty patří ke vzhledu té bundy. Děkujeme Vám za pochopení a za nákup! S pozdravem, Team Brixton
O Avatar autora Ondra | 10.5.2021
Kvalitní přístup a rychlá dodávka.
H Avatar autora Honza | 10.5.2021
Rychlá dodávka, dobrá komunikace.
JT Avatar autora Josef Thomas | 8.5.2021
Super produkt bleskové doručení vřele doporučuji velikosti sedí podle tabulki.
PR Avatar autora Pavel Ryneš | 7.5.2021
Super kvalita kůže, jen je třeba dát pozor na míry, raději zavolat rozměry pasu a přes prsa. Pohotoví, vše OK. Pavel
J Avatar autora Josef | 7.5.2021
Velká spokojenost, rychlé doručení objednávky, výměna zboží včetně dopravy do tří dnů, vstřícnost zaměstnanců, těch 5 bodů si zaslouží, tak zatím super!
M Avatar autora Miroslav | 6.5.2021
Naprosto spokojen rychlé dodání i včetně výměny zboží za větší velikost díky moc.
L Avatar autora Luboš | 4.5.2021
Velký výběr zboží, rychlé dodání
A Avatar autora Alena T. | 4.5.2021
Komunikace, profi přístup, ochota, rychlé dodání i s výměnou zboží...a hlavně "lidskost" .Můžu jen doporučit!