Nostalgické léto. Hoďte se do gala s kolekcí ČSSR od Brixton

Tropické teploty udeřily. Vyrážíte se zchladit na dovolenou v zahraničí, nebo si raději vyjedete k vodě poblíž domova? V pohodlném oblečení se vám bude cestovat mnohem lépe. Rozšiřte svůj šatník o nový přírůstek z naší módní kolekce Nostalgia. Díky národním barvám spolehlivě vyniknete v davu a vysoce prodyšný materiál vám zajistí vysoký komfort i během parných dnů.

Oblečení v národních barvách je populární na celém světě. Ani u nás tomu není jinak. Patříte mezi patrioty, kteří jsou na svou zemi jaksepatří pyšní? Vyjádřete svůj názor vkusným a nápaditým způsobem.

V našem sortimentu najdete módní kousky za skvělé ceny. Co jsme si pro vás na letní sezónu připravili?

1. Stylová trička do (ne)pohody

Nezáleží na tom, zda se během léta chystáte na sportovní klání, za (vodní) turistikou nebo na posed s přáteli. V našich tričkách  se budete cítit jako v bavlnce, i když ručička na teploměru překročí třicítku.

Pak už záleží jen na vás: dáte přednost sportovnímu tričku, které se hodí pro každodenní nošení, nebo upřednostníte elegantnější model s límečkem, ve kterém můžete vyrazit se svou polovičkou na večerní procházku městem?

Ať už se vydáte kamkoli, na každém kroku vás bude doprovázet majestátní český lev našitý na levé straně trička. Kromě standardních rozměrů triček máme v nabídce i nadměrné velikosti pro statnější pánskou postavu.

2. Šortky – kompromis mezi stylem a funkčností

Letní horka dlouhým kalhotám nepřejí. Pokud však nemáte v lásce ani volnější běžecké kraťasy, máme pro vás ještě jedno řešení.

Pánské šortky představují jedinečnou alternativu, jak se cítit skvěle za každého počasí, aniž byste museli zcela rezignovat na svůj módní vkus.

Šortky s potiskem ČSSR můžete kombinovat s krátkými tričky, mikinami nebo bundami a bez obav můžete vyrazit na výletování po okolí nebo třeba posezení s přáteli na terase pod širým nebem.

Uvidíte, že vaše oblečení v originálních barvách jistě neunikne jejich pozornosti. A pokud navíc mezi přísedícími narazíte na znalce naší historie – třeba právě díky národnímu znaku na prsou získáte námět k dalšímu rozhovoru.

Chcete udělat radost sobě nebo někomu blízkému? Prohlédněte si další módní kousky z kolekce ČSSR a vyberte si u nás oblečení na míru svým představám.