MÁME OTEVŘENO - 29.3. - 30.3. - 1.4.

Móda (nejen) pro nostalgiky: objevte novou retro kolekci Brixton

Za socialismu prý bylo lépe. Máte mezi svými blízkými někoho, kdo prožil mladá léta před rokem 1989 a nadšeně vypráví o „starých časech“? Pomozte mu oživit jeho vzpomínky stylovými kousky z nové oděvní kolekce Brixton. Co všechno v „retro“ kolekci najdete?

  • Mikiny do každého počasí

Počasí bývá nevyzpytatelné. Někdy vás venku zaskočí déšť, jindy studený vítr. Pro zimomřivé nostalgiky, kteří chtějí udržet horní část těla v teple i za nepříznivé situace, máme řešení.

Pořiďte jim do nepohody mikinu s nápisem ČSSR. Díky 80% obsahu bavlny se v ní budete cítit doslova jako v bavlnce. A to i ve chvílích, kdy počasí vašim plánům dvakrát nepřeje.

Na cestách vás pak bude střežit i československý lev vyšitý na přední straně mikiny. Jedinečný retro design dá spolehlivě vyniknout vašemu vkusu. Pokud tedy vyrážíte do společnosti, v davu se jen tak neztratíte.

DSC00608-2

 

  • Navlékněte tepláky v národních barvách

Chcete zjistit, jaký to byl pocit vyrazit na sportoviště v barvách československé republiky? Nebo jen nemáte v oblibě formální oblečení?

V kolekci najdete pánské i dámské tepláky ČSSR. Díky perfektnímu střihu vám padnou jako ulité a nepřekáží při běhu ani během chůze. Polyesterová vlákna vám zajistí dostatečný tepelný komfort, i když se váš pobyt venku protáhne do večerních hodin. Tepláky tak ochrání vaše nohy před chladem, než dorazíte zpátky domů.

DSC00615-2

 

  • Šortky, které hřejí? Ano!

Pokud nedáte dopustit na kvalitu československého oblečení, zde si přijdete na své. Kraťasy z naší kolekce využijete při vycházkách i na cvičení. Jenže co když podceníte venkovní teploty?

Chodidla sice před chladem neuchrání, ale horní část končetin zahřejí spolehlivě. Základem úspěchu je vhodná kombinace výrobních materiálů, které vám při pohybu zajistí to největší pohodlí. Modrá barva s národním znakem bývalého Československa navíc dodá vaše vzhledu ten správný nostalgický nádech.

2398-1_panske-sortky-cssr-retro-modre

Více než originální dárek? Věnujte zážitek

Své blízké nemusíte potěšit jen kouskem oblečení, který zapadne v šatní skříni. Překvapte je praktickým doplňkem, který bude zároveň krásnou vzpomínkou na doby minulé. Všechny zmíněné kousky seženete jak v dámské, tak i pánské variantě ve velikostech až 4XL.