Kůže hlásí návrat. Poznejte klíčové módní trendy pro jaro 2024

Kdo je připraven, není překvapen. Ve světě módy toto okřídlené rčení platí dvojnásob. Chcete svůj šatník připravit na novou sezónu s předstihem? Objevte nejžhavější módní trendy na jaro 2024, ve kterém se vrátí do popředí nestárnoucí klasika – oblečení z kůže.

Návrat do minulosti

Dřívější módní trendy jsou opět v kurzu. Výrazné barvy a loga jsou na ústupu a módní návrháři se rozhodli vsadit na střízlivější kousky z konce předchozího milénia. Kromě střízlivé bílé a šedé se však (zas a znovu) vrací i černá, a to zejména ve spojení s kůží.

Designéři hledající inspiraci v minulosti vsázejí na klasické střihy, které se v nadcházející jarní sezóně v šatníku hezky ohřejí. Jaké kousky by ve vašem šatníku rozhodně neměly chybět?

1. Kožená elegance pro (ne)všední dny

Černou nebo hnědou koženou bundu využijete, ať už vyrážíte na cestu do práce nebo dlouho očekávané setkání s přáteli.

Díky svému nadčasovému designu kožené bundy se sladíte s džíny či koženými polobotkami, ve kterých můžete vyrazit do města i na pracovní schůzku. Kožené bundy představují dokonalou kombinaci stylu a pohodlí, takže se budete cítit přitažlivě a příjemně za každé situace.

Brixton_2024

2. Kožená obuv je zpět aneb Vyšlápněte si s grácií

Do nevlídného počasí i na společenské večírky jsou ideální kožené boty se šněrovací konstrukcí, která vám zajistí potřebný komfort, a navíc pozdvihnou váš outfit na novou úroveň. Nezapomínejte přitom, že stále platí nepsané pravidlo: kůže musí ladit s kůží.

Pokud koženou obuv budete chtít kombinovat s kultovním křivákem nebo třeba páskem u kalhot, volte jednotný odstín. Váš oděv tak bude působit jednotně a promyšleně.

V podobném duchu slaďte se svým outfitem i další doplňky: třeba koženou brašnu, ve které bez nesnází přenesete osobní věci i podklady na plánované jednání, a to i když vás po cestě na jednání zastihnou jarní plískanice.

3. Kožené křiváky nejen pro milovníky adrenalinu

Už dávno neplatí, že kožené bundy nosí pouze milovníci rychlé jízdy. Kožené křiváky si zamilovali příslušníci starších i mladších generací. Rozšiřte svou šatní skříň o některý z nejnovějších kousků a zapůsobte na své okolí. Kožený křivák je ideální pro každou příležitost.

Díky elegantnímu střihu nechá vyniknout přednosti vaší postavy, a naopak ladně skryje případné drobné nedostatky.

Hoďte se do gala s kolekcí Brixton

Prohlédněte si nejnovější kousky z naší módní kolekce a vybavte svůj šatník na jaro. Zatímco ostatní budou teprve zkoumat aktuální trendy, vy budete připraveni vyrazit do víru velkoměsta nebo na společenskou událost v plné parádě a podle poslední módy.

brixton_logo