OTEVŘENO - 8.5.2024 / 10.00 - 14.00

Tipy na vánoční dárky: Jaké oblečení pod stromeček?

Chcete svým blízkým darovat kousek oblečení, který se v jejich šatníku bude vyjímat? Hledáte vánoční dárek pro nadšené patrioty? Překvapte je nadílkou v národních barvách. Přinášíme ověřené tipy na pohodlné a stylové „měkké dárky“, kterými u obdarovaného dozajista zabodujete.

1. Mikiny pro každou příležitost

Maximální komfort s nádechem nostalgie. Podobné pocity zažije každý, kdo vyzkouší některou z mikin Brixton Best, které jsou vyrobeny z prodyšného materiálu příjemného na dotek i na pohled.

Sháníte elegantní dárek pro člena rodiny, který radostně vzpomíná na dobu Československa? Obdarujte jej mikinou s nášivkou ČSSR, díky které se okamžitě přenese do dob minulého tisíciletí.

Pokud v mikině vyrazíte na procházku, bude vás hřát na každém kroku. Mikiny jsou vybaveny kapucí, která zajistí nositelům lepší ochranu před nečekanými srážkami, pokud na cestách překvapí déšť.

2. Tepláky, za které se stydět nebudete

Máte pocit, že po městě dnes v teplácích chodí jen mladí? Ale kdepak! V neformálním oblečení dnes můžete bez rozpaků vyrazit do ulic bez ohledu na věk.

Vyberte svým blízkým dámské nebo pánské tepláky z naší kolekce. Uvidíte, že i oni je brzy začnou nosit téměř kamkoliv.

Důvod je prostý: tyhle tepláky jsou extrémně pohodlné a v kombinaci s tričkem s dlouhým rukávem košilí v nich mohou obdarovaní vyrazit i na posed s přáteli do oblíbené restaurace nebo jiného podniku. Alespoň tak ostatním ukážou, že také drží krok se současnými módními trendy.

Přemýšlíte, čím ještě překvapit své blízké na Ježíška? Nahlédněte do našeho sortimentu a udělejte jim radost užitečným a elegantním dárkem, který je zahřeje na těle i na duši.

 

Brixton_náhledový_obrázek_vánoce