3× ano pro koženou bundu: proč nesmí chybět v pánském šatníku?

Snad žádný jiný svršek nedodá mužům tolik na přitažlivosti a eleganci jako kožená pánská bunda. Nezáleží na tom, zda se chystáte do práce nebo na rande se svou drahou polovičkou. Kožená bunda vám vždy dodá správnou dávku šarmu. Objevte 3 pádné důvody, proč by měla být součástí každého pánského šatníku.

1. Nezaměnitelný styl

Dáváte přednost nedbalé eleganci nebo formálnějšímu stylu oblékání? S koženou bundou můžete zůstat věrní svému vkusu, ať už vyrážíte na schůzku s obchodními partnery nebo do víru velkoměsta.

Díky nezaměnitelnému vzhledu kožené bundy zanecháte ve společnosti nezapomenutelný dojem. Toho si byly vědomy i legendární herecké ikony jako Marlon Brando nebo James Dean, v jejichž šatníku nesměla kožená bunda chybět.

TIP: Hledáte koženou bundu, ve které se za vámi budou ženy nenápadně otáčet. Oblékněte nadčasový kožený křivák, ve kterém se stanete středem pozornosti na každé akci.

Bez ohledu na to, zda si vyberete pánskou koženou bundu v černém nebo hnědém odstínu, snadno se odlišíte od zbytku davu. Pak už je jen na vás, jakým způsobem koženku sladíte.

2. Odolnost prověřená dekádami

Kožená pánská bunda je investicí do budoucnosti. Pokud o ni budete správně pečovat, vydrží vám dlouhé roky. Ne náhodou ji jako první nosili vojenští letci, kteří v oblacích sváděli souboj nejen s jednotkami nepřítele, ale také s nepříznivým počasím.

I když kožené bundy už dávno nejsou pouze armádním výdobytkem, přece jen mají s válečníky něco společného. Stejně jako oni totiž získávají s přibývajícími léty na hodnotě. Tak jako jizvy starého válečníka připomínají tuhé bitvy, kterými v minulosti prošel, tak i každá další oděrka vypráví jedinečný příběh.

3. Všestranný svršek sladíte s jakýmkoliv oblečením

Kožená bunda vypadá skvěle za všech okolností. Udrží vaše tělo v teple a suchu během jarních mrazíků nebo podzimních plískanic, a navíc se hodí téměř ke všemu.

Pokud ji zkombinujete s bílou košilí a džíny, bez obav v ní můžete vyrazit na společenskou událost či neformální akci. Podtrhněte svůj vytříbený vkus, aniž byste se museli obávat, že svým výběrem oblečení způsobíte nechtěné společenské faux pas.

TIP: Přečtěte si další praktické tipy, jak nosit koženou bundu, a ukažte ostatním, že ve světě módy nejste rozhodně žádným nováčkem.

Svět módy se mění… kožená bunda zůstává…

Kožená pánská bunda není pouze dalším kouskem oblečení v šatníku: je to osobité vyjádření vašeho sebevědomého stylu a vkusu. Díky své praktičnosti, nadčasovému vzhledu a vysoké míře pohodlí se ve vaší módní výbavě určitě neztratí. 

Řekněte nám, jak se v kožené bundě cítíte vy a zda je za vás absolutní must-have ve vašem šatníku.

3x ano_brixton