3 tipy na měkké dárky, kterými své blízké zaručeně potěšíte

Vánoce se kvapem blíží a pomalu nadchází čas pro nákup dárků. Tápete, čím obdarovat své nejbližší, abyste jim u vánočního stromečku vykouzlili úsměv na tváři? Doplňte jejich šatník o stylové oblečení podle poslední módy. Přinášíme 3 tipy, kterými se můžete inspirovat.

dávno neplatí, že měkké balíčky vyvolávají jenom zklamání. Trefíte-li se do vkusu obdarovaného, nový přírůstek do šatní skříně určitě ocení. Ne nadarmo se dlouhá léta říká, že „šaty dělají člověka“. Jakými kousky u druhých zabodujete?

1. Kožené bundy pro elegány i drsné jezdce

Bundy z kvalitní kůže se dají nosit celoročně. Nemusíte mít tedy strach, že je obdarovaný po vánočních svátcích odloží do šatníku a využije zase za rok. Které modely se mezi fanoušky kožených oděvů těší největší oblibě?

V kategorii pánských kožených bund patří mezi osvědčené kusy „křivák“ Brixton Classic, který ve filmu Divoch oblékl i legendární herec Marlon Brando. Do nenápadných kapsiček na vnitřní a vnější straně se bez problému schová peněženka, zapalovač nebo telefon se sluchátky. Ideální do společnosti a na vycházky v jakémkoliv ročním období.

Dává-li obdarovaná osoba přednost rychlé jízdě na motorce před pěší chůzí, sáhněte raději po kožené bundě Rocky V2 Brixton. Model je vhodný pro motorkáře, kteří se chtějí cítit maximálně pohodlně, i když právě brázdí silnicemi na svém oblíbeném motocyklu.

V dámské kategorii patří mezi hity sezóny bunda E-style Brixton, která zaujme především svou lehkostí a přiléhavým střihem. Na prvních příčkách v žebříčku popularity se drží také dámská bunda Morgana Brixton v červené barvě.

Dámy, které dávají přednost živým barvám nebo chtějí s bundou sladit svou oblíbenou kabelku, tímto dárkem nepochybně okouzlíte.

2. Trička a mikiny pro každou příležitost

Nezáleží na tom, zda sháníte dárek pro zarytého odpůrce obchodů s oblečením nebo pro módní nadšenkyni, která ocení každý nový přírůstek do své kolekce. Slušivé tričko či mikina přijde oběma vhod.

Pánskými tričky s nostalgickým popisem navíc potěšíte i fanoušky retro stylu. Pro něžné pohlaví jsou k dispozici mikiny v modrém a červeném provedení, které zajistí majitelce vysoký komfort při každodenním nošení i sportu. A pokud už teď tušíte, že majitel(ka) využije oblečení zejména při fyzických aktivitách, pořiďte jim k funkčnímu svršku i tepláky, ve kterých si mohou vyrazit zaběhat, nebo je přibalit na trénink do posilovny.

3. Obuv, se kterou vždy dorazíte do cíle

Chystá se vaše drahá polovička na firemní večírek nebo si ráda pročistí hlavu projížďkou na motorce? Překvapte ji párem kožených bot, ve kterých se budou jejich chodidla cítí jako v bavlnce. Stačí si vybrat správný model a vhodnou velikost: kožená obuv je skvělou volbou jak pro návštěvu společenské události, tak na sportovní aktivity.

A pokud chcete, aby vám nebo vašim blízkým vydržely boty déle než pár měsíců, přibalte jim do krabice i praktické příslušenství, s jehož pomocí udrží kůži v perfektním stavu. Obuv jim bude sloužit dlouhá léta a vy i s odstupem času můžete být spokojeni, že jste s výběrem dárku rozhodně nešlápli vedle.